24h Service

 

Εγγυημένη άφιξη στον προορισμό σας – ένα ευχάριστο συναίσθημα

Επειδή η άφιξη είναι το ωραιότερο κομμάτι κάθε ταξιδιού, εμείς σας την εγγυόμαστε: Mobilo.
Αυτή η εγγύηση κινητικότητας περιλαμβάνεται στο βασικό πακέτο εγγύησης κάθε αυτοκινήτου Mercedes-Benz στις χώρες ισχύος του προγράμματος Mobilo, χωρίς επιπλέον χρέωση για τα πρώτα τέσσερα χρόνια (για ταξινομήσεις από 1ης Απριλίου 2008. Εξαίρεση: το MobiloLife εξακολουθεί να ισχύει για οχήματα που πωλούνται στη Γερμανία). Μετά από το διάστημα αυτό, κάθε φορά που κάνετε σέρβις στο όχημά σας, ανανεώνεται το μέρος της εγγύησης που καλύπτει τη διασφάλιση κινητικότητας σε περίπτωση βλάβης, μέχρι και 30 χρόνια*.

Με το Mobilo υποσχόμαστε να είστε διαρκώς σε κίνηση.

Σε περίπτωση βλάβης: Το πακέτο Mobilo διασφαλίζει τη διατήρηση της κινητικότητας σας και προσφέρει άμεση βοήθεια αν το όχημά σας ακινητοποιηθεί λόγω τεχνικού προβλήματος. Σε περίπτωση μικροατυχίας: Οι μικροατυχίες μπορούν να συμβούν στον καθένα. Επομένως, είναι καλό να γνωρίζετε ότι και σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να βασιστείτε στην εγγύηση Mobilo: είτε χάσατε το κλειδί σας, είτε έπεσε η στάθμη λαδιού ή ψυκτικού σας, είτε γεμίσατε το ρεζερβουάρ σας με λάθος καύσιμο ή αν μπει ξαφνικά νερό στο αυτοκίνητό σας.

Σε περίπτωση ατυχήματος ή βανδαλισμού: Το πακέτο εγγύησης Mobilo παρέχει ακόμη βοήθεια και όταν κάποιος ξαφνικός και άμεσος εξωτερικός παράγοντας προκαλέσει στο όχημά σας τέτοια ζημιά, ώστε να το ακινητοποιήσει.


 
Το βασικό πακέτο εγγύησης. Σε ολόκληρη την Ευρώπη

 

 

Το πακέτο εγγύησης Mobilo της Mercedes-Benz ισχύει για το όχημά σας αρχικά για 4 χρόνια από την πρώτη ταξινόμηση. Μετά από αυτό το διάστημα, μπορείτε να ανανεώσετε το Mobilo ανάλογα με τις ανάγκες σας, για έως και 30 χρόνια.

Για να ανανεώσετε λοιπόν την εγγύηση κινητικότητας θα χρειαστεί να φέρετε το αυτοκίνητό σας σε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz για το τακτικό σέρβις, το οποίο θα καταχωρηθεί στο βιβλίο σέρβις. Αυτή η καταχώρηση αποτελεί απόδειξη για την ισχύ του Mobilo. Με το τακτικό σέρβις, το Mobilo ανανεώνεται για μέγιστο διάστημα ενός έτους και μέχρι το επόμενο σέρβις που έχει καταχωρηθεί στο βιβλίο συντήρησης του αυτοκινήτου σας, έτσι ώστε η κινητικότητά σας να εξακολουθεί να καλύπτεται από τις υπηρεσίες Mobilo σε περίπτωση βλάβης.

Οι δωρεάν και πλήρεις υπηρεσίες κινητικότητας που σας βοηθούν να φτάσετε στον προορισμό σας αν συμβεί κάτι, περιλαμβάνουν μετακίνηση για τους επιβάτες με ταξί (έως και 65 ευρώ), με τρένο ή ακόμα και αεροπλάνο*, και γρήγορη επί τόπου βοήθεια αποκατάστασης. Για όσο διαρκεί η επισκευή (έως 3 εργάσιμες ημέρες), η Mercedes-Benz θα σας διαθέσει δωρεάν αυτοκίνητο και θα καλύψει τα έξοδα. Και αν ακόμα για την επισκευή του αυτοκινήτου σας χρειαστεί μεγαλύτερο διάστημα, θα αναλάβουμε τα έξοδα διανυκτέρευσης με πρωινό, για όλους τους επιβαίνοντες, έως 3 εργάσιμες ημέρες. Εάν δεν είναι δυνατόν να συνεχίσετε το ταξίδι σας με τη δική σας Mercedes, λόγω βλάβης ή μικροατυχίας ή ακόμα και ατυχήματος ή βανδαλισμού, η Mercedes-Benz θα φροντίσει και θα καλύψει το κόστος ρυμούλκησης στο πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz – ή για επισκευές που απαιτούν περισσότερες από 3 εργάσιμες ημέρες, θα φροντίσει το όχημά σας να σταλεί στον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Mercedes-Benz της επιλογής σας. Σε περίπτωση ατυχήματος ή βανδαλισμού προσφέρεται βοήθεια για την καταστροφή (σκραπ), αν χρειαστεί. Αν το ατύχημα ή ο βανδαλισμός συμβεί στο εξωτερικό, θα σας βοηθήσουμε στο συντονισμόνομικής βοήθειας και μεταφραστικών υπηρεσιών.


 
Μένετε στην πορεία σας νύχτα-μέρα

 

 

Αν αντιμετωπίσετε τεχνική βλάβη ή προβλήματα εκκίνησης καθ’οδόν, η υπηρεσία Service24h της Mercedes-Benz είναι εκεί να σας βοηθήσει όπου κι αν βρίσκεστε στην Ευρώπη. Η γραμμή εξυπηρέτησης πελατών μας 6944 354700 (αν καλείτε από Ελλάδα) ή 00800 1 777 7777* (αν καλείτε από την υπόλοιπη Ευρώπη) θα απαντήσει στην κλήση σας και θα φροντίσει για ταχύτατη, επαγγελματική παροχή βοήθειας. Η Υπηρεσία Service24h είναι έτοιμη να ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο. Είναι πιθανό μία βλάβη να είναι επισκευάσιμη επί τόπου, αν όμως κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό, θα φροντίσουμε για την ασφαλή μεταφορά του οχήματός σας στον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz και θα σας προσφέρουμε εναλλακτική μετακίνηση.

Υπηρεσίες στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε:
  • Αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών
  • Συμβουλές και διάγνωση
  • Οργάνωση βοήθειας
  • Έλεγχος και συντονισμός
  • Εκπαιδευμένοι και έμπειροι ειδικοί συνεργάτες

Πλήρης εξασφάλιση: Mercedes-Benz Mobilo

Επί τόπου βοήθεια

Από σοβαρές βλάβες μέχρι μικροατυχίες: Η επί τόπου τεχνική υποστήριξη καλύπτει το κόστος επισκευών έως 150 ευρώ με Φ.Π.Α. Δεν καλύπτονται τα έξοδα για ελαστικά, μπαταρίες, κλειδιά και αναλώσιμα.

Υπηρεσία ρυμούλκησης

Αν δεν είναι δυνατόν να συνεχίσετε το ταξίδι σας με τη Mercedes-Benz σας λόγω βλάβης, μικροατυχίας, ατυχήματος ή βανδαλισμού, εμείς αναλαμβάνουμε το συντονισμό και τα έξοδα της ρυμούλκησης του αυτοκινήτου σας μέχρι τον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της Mercedes-Benz για να επισκευαστεί.

Διαμονή και ξενοδοχεία

Αν θέλετε να περιμένετε να επισκευαστεί το όχημά σας αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν να ολοκληρωθεί την ίδια ημέρα, η Mercedes-Benz θα σας προσφέρει με ευχαρίστηση δυνατότητα διαμονής. Για τη διάρκεια της επισκευής και έως τρεις ημέρες, θα αναλάβουμε τα έξοδα διαμονής, με πρωινό, για εσάς και τους συνεπιβάτες σας.

Αυτοκίνητο αντικατάστασης

Αν δεν θέλετε να στερηθείτε την κινητικότητά σας ενώ το όχημά σας επισκευάζεται, η Mercedes-Benz θα φροντίσει να σας διαθέσει δωρεάν ένα αυτοκίνητο αντικατάστασης για έως και τρεις ημέρες, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της αγοράς. Δεν περιλαμβάνεται το κόστος καυσίμων, λιπαντικών και λοιπών πρόσθετων υπηρεσιών. Ο τύπος του οχήματος αντικατάστασης εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα. Σε περίπτωση ατυχήματος/βανδαλισμού και μικροατυχίας, ισχύουν οι τυποποιημένοι όροι ασφάλισης.

Αεροπορικά/σιδηροδρομικά εισιτήρια

Εναλλακτικά του οχήματος αντικατάστασης, η Mercedes-Benz θα καλύψει το κόστος αεροπορικού ή σιδηροδρομικού εισιτηρίου για να συνεχίσετε το ταξίδι ή να επιστρέψετε στο σπίτι σας. Αν θέλετε να παραλάβετε προσωπικά το όχημά σας από το συνεργάτη της Mercedes-Benz που έχει αναλάβει την επισκευή, τότε η Mercedes-Benz θα καλύψει επίσης το κόστος μετάβασης στην τοποθεσία αυτή. Το καλυπτόμενο κόστος μετ’ επιστροφής ανέρχεται σε 400 ευρώ με Φ.Π.Α.

Ταξί / Οδηγός

Αν χρειάζεται να μεταβείτε στο αεροδρόμιο ή στο σιδηροδρομικό σταθμό, θα καλύψουμε τα έξοδα του ταξί ή του δημόσιου μέσου μεταφοράς – μέχρι 65 ευρώ με Φ.Π.Α.

Επιστροφή του οχήματός σας

Αν δεν είναι δυνατόν να επισκευαστεί το αυτοκίνητό σας εντός τριών εργάσιμων ημερών, εμείς θα καλύψουμε, κατόπιν αιτήσεώς σας, τα έξοδα επιστροφής του οχήματός σας στο συνεργείο Mercedes-Benz της επιλογής σας. Καθώς η επιστροφή του οχήματος γίνεται με συμφόρτωση, ο απαιτούμενος χρόνος μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με την απόσταση και τον τόπο επισκευής.

Συντονιστική υποστήριξη σεπερίπτωση ατυχήματος

Σε περίπτωση ατυχήματος ή βανδαλισμού, αν χρειαστεί, θα σας παρέχουμε βοήθεια για τη διαδικασία απόσυρσης (σκραπ) του οχήματος. Αν το ατύχημα ή ο βανδαλισμός συμβεί στο εξωτερικό, θα σας βοηθήσουμε στο συντονισμό νομικής βοήθειας και μεταφραστικών υπηρεσιών.