Έλεγχος & Συντήρηση

Όταν πρόκειται για τη φροντίδα της Mercedes-Benz, εμείς γνωρίζουμε εξ ‘ολοκλήρου τον τρόπο που πρέπει να φέρεσαι σε ένα «αστέρι»

Η πολυετής εμπειρία μας πάνω στο αντικείμενο του αυτοκινήτου, μας δίνει τη δυνατότητα,  χάρη στον αναλυτικό και λεπτομερή έλεγχο που εφαρμόζουμε, να αποφεύγετε μελλοντικά προβλήματα.

 
Άριστη τεχνογνωσία

Τα πλέον προηγμένα, υψηλής αντοχής υλικά, οι πολύπλοκες δομές του αμαξώματος από χάλυβα και αλουμίνιο και τα δικτυωμένα ηλεκτρονικά συστήματα των συστημάτων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, απαιτούν όχι μόνο γνώση των σωστών διαδικασιών επισκευής, αλλά και τον κατάλληλο εξοπλισμό συνεργείου. Μην αφήνετε την ασφάλειά σας στην τύχη – αφήστε την στα χέρια των ειδικών της Mercedes-Benz στην Κ.Δ. Παπαδόπουλος. Το άρτια εκπαιδευμένο και εξοπλισμένο μας προσωπικό, είναι εδώ για να σας παρέχει τη σιγουριά που χρειάζεστε.

Mercedes – Benz Γνήσια Ανταλλακτικά

Χρησιμοποιούμε Mercedes – Benz Γνήσια Ανταλλακτικά , έτσι ώστε το αυτοκίνητό σας συνεχίζει να λειτουργεί με τον τρόπο που ορίζει ο κατασκευαστής του αγαπημένου σας οχήματος .


 

 
 
Απόλυτη διαφάνεια

Για να ξέρετε απο πρίν τι θα πληρώσετε και αναλυτικα, ανάλογα με τις ανάγκες της Mercedes Benz σας, είμαστε εδώ για να σας βγάλουμε προκοστολόγια για ότι ζητήσετε.

Εξυπηρέτηση πελατών

Πετυχαίνουμε την άμεση σας εξυπηρέτηση σας, σε όλα τα επίπεδα του Service απο την παραλαβή έως την παράδοση.Μετά την επισκευή του αυτοκινήτου σας παραμένουμε δίπλα σας για οτιδήποτε ενδέχεται να χρειαστεί.

Στόχος μας η γρήγορη εξυπηρέτησή σας, με την απόδοση της υψηλής ποιότητας.Eπενδύουμε στην διαχρονική σχέση με τον πελάτη, πράγμα μας κρατάει στην κορυφή.

Πλήρης Mercedes – Benz ιστορικό των Service

Με κάθε σας επίσκεψη στην Κ.Δ. Παπαδόπουλος, το βιβλίο υπηρεσιών σας σφραγίζεται, όταν όλοι οι αναγκαίοι έλεγχοι και οι διαδικασίες συντήρησης είναι πλήρεις. Με αυτόν τον τρόπο γνωρίζετε εξ” ολοκλήρου το ιστορικό των εργασιών που έγιναν στο αυτοκίνητό σας και φυσικά έχετε την υπογραφή της φροντίδας του εκπροσώπου του κατασκευαστή της Mercedes Benz.