ΣΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ

Έαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας συμβεί ένα απρόσμενο γεγονός ή κάτι δεν πάει καλά, που θα απευθυνθείτε; Μείνετε ήσυχοι. Βρίσκόμαστε δίπλα σας μέρα-νύχτα, με ένα απλό τηλεφώνημά στο +30 6942222482.

Το 24h κινητό συνεργείο εξυπηρέτησης της Mercedes-Benz Κ.Δ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ A.E. είναι στελεχωμένο με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, ικανό:

  • Να αξιολογήσει τη δυσάρεστη κατάσταση στην όποία βρίσκεται η Mercedes σας.
  • Να αποκαταστήσει το πρόβλημα σας άμεσα.
  • Να σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές & να σας παρέχει υπόστηριξη.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε στελεχωμένοι με τους πιο καταρτισμένους τεχνικούς έτοιμους να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και να ανταποκριθούν στις ανάγκες του service σας. Εμπιστευθείτε την τεχνογνωσία των ανθρώπων μας, την ποιότητα του Service στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο μας καθώς και την υψηλή ποιότητα των γνήσιων ανταλλακτικών που έχει σχεδιάσει η Mercedes Benz ειδικά για το αυτοκίνητο σας. Στη Κ.Δ. Παπαδόπουλος Α.Ε. η κάθε υπόθεση γίνεται προσωπική είτε είναι επίσκεψη ρουτίνας, είτε κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

  • Είμαι καλεσμένος σε ένα πάρτι, αλλά μόλις έμεινα. Τι κάνω;

    Θα καλέσετε στο +30 6942222482 και ο πιστοποιημένος μας τεχνικός θα βρεθεί όσο πιο σύντομα γίνεται κοντά σας, είτε για να επισκευάσει τη βλάβη είτε για να σας συμβουλέψει και να οργανώσει τις κατάλληλες ενέργειες για να συνεχίσετε τον προορισμό σας. Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα.

  • Είμαι πελάτης σας αλλά βρίσκομαι εκτός Θεσσαλονίκης!

    Θα καλέσετε στο +30 211 211 1556 όπου θα σας ενημερώσει το 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης της Mercedes-Benz, ποιος είναι ο πλησιέστερος εξουσιοδοτημένος επισκευαστής στη περιοχή που βρίσκεστε για να σας εξυπηρετήσει άμεσα.

© Copyright 2019 Κ. Δ. Παπαδόπουλος A.E. by Site-up