ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

Εδώ και 40 χρόνια φροντίζουμε να εξασφαλίζουμε την ασφάλεια και την τελειότητα για εσάς, μένοντας πιστοί στο πόστο της συντήρησης του αυτοκινήτου.  Λειτουργούμε από το 1979 σαν εξειδικευμένο συνεργείο Mercedes-Benz και από το 2007 ως Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές της Mercedes Benz. Από την αρχή της ίδρυση της, η Mercedes-Benz Κ.Δ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. συνέχισε να επεκτείνεται σε μέγεθος, γνώση και εμπειρία. Σήμερα, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την πρωτιά και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας. Βρισκόμαστε δίπλα σας έτοιμοι να φροντίσουμε και να διατηρήσουμε καινούργια την αγαπημένη σας Mercedes-Benz.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ MERCEDES-BENZ

Ανεπίσημο συνεργείο Mercedes-Benz

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΣ MERCEDES-BENZ

Επίσημο συνεργείο με εξουσιοδότηση και εξοπλισμό Mercedes-Benz

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ.

Έχουμε εργαλεία και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με τα γνήσια ανταλλακτικά της Mercedes-Benz που χρειάζονται, για να διατηρήσουν το αστέρι σας για πάντα νέο.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η ομάδα μας αποτελείται από τα πιο παθιασμένα και έμπειρα άτομα που είναι αφοσιωμένα στο να εξελίσσουν τη γνώση τους διαρκώς, με κάθε δυνατό τρόπο. Η Κ.Δ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. φροντίζει για αυτό, παρέχοντας στο προσωπικό της συνεχή εκπαίδευση πάνω στη καθημερινά εξελισσόμενη τεχνολογία της Mercedes-Benz. Εάν ψάχνετε τη τέλεια Mercedes-Benz για εσάς, εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εξυπηρέτηση του οχήματός σας ή απλά θέλετε να μάθετε περισσότερα για το εμπορικό σήμα της Mercedes-Benz, σας ενθαρρύνουμε να επισκεφτείτε τις μοντέρνες εγκαταστάσεις μας.  Χάρη στη φιλική και φιλόξενη ομάδα μας, η επίσκεψή σας θα είναι πάντα ευχάριστη και παραγωγική.

Εν τω μεταξύ, περιηγηθείτε στο κατάστημά μας στο διαδίκτυο www.pmbeshop.gr,  ή καλέστε μας στο 2310 38 40 51 για να ορίσετε μια προγραμματισμένη επίσκεψη. Ανυπομονούμε να σας δούμε σύντομα!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ONLINE ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 10%

ΚΑΘΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ

Καταλαβαίνουμε πόσο απαραίτητο είναι το όχημα σας, γιαυτό το προσωπικό μας εργάζεται για να σας βοηθήσει να επιστρέψει η Mercedes-Benz σας στο δρόμο όσο πιο γρήγορα γίνεται.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Έχουμε εργαλεία και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με τα γνήσια ανταλλακτικά της Mercedes-Benz που χρειάζονται, για να διατηρήσουν το αστέρι σας για πάντα νέο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

Η δουλειά μας δεν τελειώνει μόνο με την επιδιόρθωση της Mercedes-Benz σας. Θα σας συμβουλέψουμε για να αποφύγετε οποιοδήποτε πρόβλημα που μπορεί να δημιουργηθεί.

© Copyright 2019 Κ. Δ. Παπαδόπουλος A.E. by Site-up